matrix_total_result_so_long

Beschadigd, breekbaar haar

    Levertijd:2-3 dagen
  • Beschrijving

Matrix Total Results So Long (Repair)
Total Results So Long is speciaal ontworpen voor beschadigd, breekbaar haar. Je haar wordt hersteld van binnenuit. De toegevoegde ingrediënten ceramiden en aminozuren concentreren zich op de beschadigde delen van je haar. Je haar wordt sterker en elastischer! Tevens geschikt voor gekleurd haar.
Belangrijke kenmerken:
• Voor breekbaar, beschadigd haar
• Herstructureert en herstelt van binnenuit
• Ceramiden en aminozuren
• Resultaat: gezond, sterk, veerkrachtig, glanzend haar

So Long Shampoo
So Long Shampoo is een reinigende shampoo voor breekbaar, beschadigd haar. Het helpt je haar te herstructureren. Het herstelt je haar van binnenuit en maakt het weer glanzend en glad. Dit is mede te danken aan de ingrediënten ceramiden en aminozuren. Deze ingrediënten maken je haar sterker en veerkrachtiger. Ze concentreren zich op de beschadigde delen van je haar om het van binnenuit te herstellen. Repair Shampoo is tevens geschikt voor gekleurd haar.

Gebruiksaanwijzing: Breng So Long Shampoo aan op je natte haar, masseer het zorgvuldig in en spoel het goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben te sluiten!

So Long Conditioner
So Long Conditioner is een voedende conditioner voor je breekbare, beschadigde haar. De ingrediënten ceramiden en aminozuren maken je haar sterker en veerkrachtiger. Ze concentreren zich op de beschadigde delen van je haar om het van binnenuit te herstellen. Doordat je haarvezels hersteld worden, krijg je minder last van poreusheid.  So Long Shampoo is tevens geschikt voor gekleurd haar!

Gebruiksaanwijzing: Na het wassen van je haar breng je So Long Conditioner aan op je handdoekdroge haar en masseer je het in. Laat het 3 tot 5 minuten intrekken en spoel het daarna zorgvuldig uit.

So Long Mask
So Long Mask geeft je haar diepgaande verzorging voor een intensief herstel van je beschadigde haar. De ingrediënten ceramiden en aminozuren maken je haar sterker en veerkrachtiger. Deze Intensive Mask dringt door tot in je haarvezels om de beschadigingen gecontroleerd te herstellen en toekomstige beschadiging te voorkomen. Tevens geschikt voor gekleurd haar!

Gebruiksaanwijzing: Vervang je conditioner 1 á 2 keer per week door So Long Mask. Na het wassen van je haar breng je So Long Mask aan op je handdoekdroge haar. Masseer het zorgvuldig in en laat het 3 minuten intrekken. Spoel het daarna goed uit.
Extra tip 1: Breng na het uitspoelen van So Long Mask de Conditioner aan, laat het 2 minuten intrekken en spoel het daarna zorgvuldig uit. Dit zorgt dat je haarschubben weer goed sluiten!

So Long Break Fix Leave-in Elixir
Break Fix Leave-in Elixir is een krachtige, maar tevens lichtgewicht verzorging om je breekbare, beschadigde haar te herstellen. De ingrediënten ceramiden en aminozuren maken je haar sterker en veerkrachtiger. Break Fix Leave-in Elixir dringt door tot in je haarvezels om de beschadigingen gecontroleerd te herstellen en toekomstige beschadiging te voorkomen. De textuur is zijdezacht en maakt de directe opperplakte van je haar glad en glanzend. Wanneer je dit gebruikt wordt je haar ontwart en direct beschermd tegen de hitte van stylingtools en UV-stralen. Tevens geschikt voor gekleurd haar!

Gebruiksaanwijzing: Breng Break Fix Leave-in Elixir aan op je handdoekdroge haar voor je het gaat stylen. Let op: niet uitspoelen!