Krullend haar

matrix_total_result_curl_please
  • Beschrijving

Matrix Total Results Curl Please
Krullend haar geeft vaak veel volume en een mooie, volle uitstraling. Echter heeft krullend haar ook intensieve verzorging nodig, om pluizende haarplukken en slappe haarlokken te voorkomen. De Curl lijn van Matrix Total Results is daarom de perfecte verzorgingslijn voor krullend en golvend haar!
De belangrijkste kenmerken:
• Geschikt voor weerbarstige krullen, golvend haar en gekleurd haar
• Bevat jojoba olie, aardappelzetmeel en tarweproteïne voor extra veerkracht
• Geeft souplesse en aanzienlijk definitie aan krullend haar
• Milde reiniging en milde pH-waarde voor gekleurd haar
• Creëert extra zachte krullen en perfecte definitie

Curl Please shampoo
Verzorgende shampoo voor krullend en golvend haar. Geeft je haar weer souplesse en glans. Total Results Curl Shampoo is een zacht reinigende en vochtregulerende shampoo. Curl life heeft een gepatenteerde formule die het haar reinigt en voedt en tevens de basis legt voor perfect gevormde krullen.

Gebruiksaanwijzing: Breng Curl Please Shampoo aan op je natte haar. Masseer het zorgvuldig in en spoel het daarna goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben weer te sluiten.

Curl Please Conditioner
De Curl Conditioner sluit perfect aan op de Curl Shampoo. Met deze conditioner zorg je voor perfect gehydrateerde krullen en zal je haar nooit uitdrogen! Bovendien zorgt de crème-achtige conditioner voor directe ontwarring, houdt het pluizend haar onder controle en creëert een laagje om je haar om krullen nog beter te accentueren. Bovendien is de formule zeer mild, zodat het ook geschikt is voor gekleurd haar!

Gebruiksaanwijzing: Breng Curl Conditioner aan op schoon haar nadat je de Curl Shampoo hebt gebruikt. Masseer de conditioner zorgvuldig door je gehele haarlengte en laat het enkele seconden inwerken. Spoel de shampoo uit met lauw of warm water en vervolg de behandeling met de Curl Conditioner.

Curl Please Contour Lotion
Nadat je haar weer helemaal fris en zacht is dankzij de Curl Shampoo en Conditioner, wil je natuurlijk wel dat je krullen en golvende haar de rest van de dag perfect in model blijft. Daarvoor gebruik je de Curl Contouring Lotion. Een zeer soepele stylingscrème die makkelijk is aan te brengen op dikker, langer en krullend haar. De crème geeft krullen meer definitie, meer body en meer elasticiteit dankzij de lichte tot medium holdfactor!

Gebruiksaanwijzing: Verdeel de gewenste hoeveelheid Curl Contouring Lotion over je handpalmen. Breng het daarna aan op handdoekdroog haar en style je haar in de gewenste look. Breng de Lotion in de loop van de dag opnieuw aan voor een verfrissende look.

Curl Please Super Defrizzer Gel
Curl Please Super Defrizzer Gel is een vloeibare gel die direct door het haar wordt opgenomen. De Curl defining gel geeft definitie en controle met een sterke, maar flexibele hold.
Ook geeft het een maximale bescherming tegen pluizen dankzij een combinatie van Jojoba olie en Tarwezetmeel.
Voedt het haar met tarweproteinen voor perfecte, glanzende krullen.

Gebruikaanwijzing: op vochtig haar aanbrengen en goed verdelen over de lengtes en punten. De krullen in goed in model kneden en het haar zo op laten drogen of gebruik een diffuser om te drogen.


 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__