Droog en Dof haar

matrix_total_result_moisture_me_rich
  • Beschrijving

Matrix Total Results Moisture Shampoo

Wil jij iets doen aan je droge, doffe haar? Dan is de Moisture Shampoo van Matrix Total Results perfect voor jou!

Belangrijke kenmerken:

Voor droog en dof haar
Intensieve reiniging
Hydrateert van binnenuit
Glycerine en abrikozenolie
Resultaat: gezond, zacht, glanzend haar

Moisture Shampoo
Moisture Shampoo geeft je haar een hydraterende boost. Je haar wordt intensief gereinigd, terwijl het van binnenuit gehydrateerd wordt. Dit mede dankzij de toegevoegde ingrediënten glycerine en abrikozenolie. Deze ingrediënten concentreren zich op de droge en beschadigde delen van je haar. Je zal merken dat je haar zacht wordt en een prachtige glans krijgt.

Gebruiksaanwijzing: Breng Moisture Shampoo aan op je natte haar. Masseer het zorgvuldig in en spoel het daarna goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben weer te sluiten.

Moisture Conditioner
Moisture Conditioner is een intensief voedende, lichtgewicht conditioner voor je droge, doffe haar. Tevens geschikt voor gekleurd haar. Deze conditioner voedt, hydrateert je haar van binnenuit en heeft een ontwarrend effect, De formule gaat de strijd aan met je beschadigde haren! De vochtbalans in je haar wordt weer op peil gebracht zodat jij weer kan genieten van gezond, zacht, glanzend haar. Mede dankzij de toegevoegde ingrediënten glycerine en abrikozenolie.

Gebruiksaanwijzing: Breng Moisture Conditioner aan op je handdoekdroge haar na het wassen. Masseer het zorgvuldig in en laat het 3 tot 5 minuten intrekken. Spoel het daarna goed uit.

Extra tip: Was voor een nog beter resultaat je haar met Moisture Shampoo voor je gebruik maakt van de Moisture Conditioner!

Moisture Cure 2-Phase Treatment
Wil jij zo snel mogelijk iets doen aan je droge, doffe haar en zoek je een leave-in conditioner? Dan is de Moisture Cure 2-Phase Treatment van Matrix Total Results perfect voor jou!
Cure 2-Phase Treatment is een lichtgewicht leave-in conditioner met een lage pH-waarde voor je droge, doffe haar. Het is een 2-fasen spray die je haarvezels onmiddellijk revitaliseren en je haar wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf.  De formule bevat o.a. glycerine en abrikozenolie: dankzij de witte fase wordt je haar glad en krijgt het een prachtige glans. Dankzij de blauwe fase wordt je haar gehydrateerd en zacht. Tevens ontwart Cure 2-Phase Treatment, zodat je haar makkelijker doorkambaar wordt. Deze spray is vrij van siliconen!

Gebruiksaanwijzing: Let op! Dit is een leave-in product: niet uitspoelen!
Schud de fles altijd goed voor gebruik. De 2 fasen moeten namelijk goed gemend worden. Breng Cure 2-Phase Treatment aan op je handdoekdroge haar voor je het gaat stylen. Niet uitspoelen!

Extra tip: Voor een nog beter resultaat gebruik je ook de Moisture Shampoo en Conditioner van Matrix Total Results!

Ga de strijd aan met je droge, doffe haar! Bestel Matrix Total Results Moisture

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__