Chemisch overbehandeld, zwaar beschadigde haar

  • Beschrijving

Biolage Repairinside
Biolage Repairinside is speciaal ontworpen voor chemisch overbehandeld, zwaar beschadigd haar. De elastisciteit en glans van het haar worden hersteld, waardoor beschadigd haar opnieuw wordt opgebouwd. Mede door de toegevoegde ingrediënten sojaboonolie en arginine. De kwaliteit van het haar zal aanzienlijk beter worden.
Belangrijke kenmerken:
• Speciaal voor overbehandeld, beschadigd haar
• Helpt je haar opnieuw opbouwen
• Kwaliteit van je haar wordt beter
• Herstelt de elasticiteit en glans
• Sojaboonolie en arginine

Matrix Biolage Repairinside Shampoo
Het is een milde, reinigende shampoo die helpt bij het opbouwen van je haar. De kwaliteit van je haar zal aanzienlijk toenemen. Repairinside Shampoo helpt je beschadigde haar herstellen. Het begint bij het herstellen van de elasticiteit en glans in je haar. Dit mede door de ingrediënten sojaboonolie en arginine. De structuur van je haar wordt hersteld!

Gebruiksaanwijzing: Breng Repairinside Shampoo aan op je vochtige haar, masseer het zorgvuldig in en spoel het goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben te sluiten.

Repairinside Conditioner
Het is een diepverzorgende conditioner die helpt bij het opbouwen van je haar. De kwaliteit van je haar zal aanzienlijk toenemen. Repairinside Conditioner helpt je beschadigde haar herstellen. Het begint bij het herstellen van de elasticiteit en glans in je haar. Dit mede door de ingrediënten sojaboonolie en arginine. De structuur van je haar wordt hersteld en je haar krijgt een natuurlijke body!

Gebruiksaanwijzing: Breng Repairinside Conditioner aan op je handdoekdroge haar na het wassen en masseer het zorgvuldig in. Laat het zo’n 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit.

Matrix Biolage Repairinsider Mask
Het is een intensief, voedend haarmasker die helpt met het opbouwen van je haar. De kwaliteit van je haar zal aanzienlijk toenemen. Repairinside Mask helpt je beschadigde haar intensief te herstellen. Het begint bij het herstellen van de elasticiteit en glans in je haar. Dit mede door de ingrediënten sojaboonolie en arginine. De structuur van je haar wordt hersteld en je haar krijgt een natuurlijke body!

Gebruiksaanwijzing: Gebruik dit haarmasker 1 tot 2 keer per week.
Breng Repairinside Mask aan op je handdoekdroge haar na het wassen en masseer het zorgvuldig in. Laat het zo’n 5 tot 10 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit.

Repairinside Intra-Reparative Control Cream
Het is een diepverzorgende, hittebestendige leave-in crème die helpt met het opbouwen van je haar. Repairinside Intra-Reparative Control Cream helpt je beschadigde haar te herstellen en glad te maken. Het begint bij het herstellen van de elasticiteit en glans in je haar. Dit mede door de ingrediënten sojaboonolie en arginine. De structuur van je haar wordt hersteld en je haar krijgt een natuurlijke body!

Gebruiksaanwijzing: Let op! Dit is een leave-in product: niet uispoelen!
Breng Repairinside Intra-Reparative Control Cream aan op je handdoekdroge haar voor het stylen. Breng het daarna in het door jou gewenste model.

Extra tip: Voor een optimaal resultaat gebruik je ook andere producten uit de Repairinside lijn van Biolage, zoals de conditioner en/of het masker.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__