Dun en Futloos haar

  • Beschrijving

Matrix Biolage Biolage Volumebloom
Biolage Volumebloom is speciaal ontwikkeld voor dun en futloos haar. Deze producten voeden je haar en geven het meer volume en glans. Een flinke bodyboost dus!
Belangrijkste kenmerken:
• Geeft fijn en futloos haar extra volume
• Vrij van parabenen
• Geeft een zachte reiniging

Volumebloom Shampoo
De shampoo geeft een zachte reiniging en er is gebruikgemaakt van stylingpolymeren om je haar een volumeboost te geven. Je haar blijft zacht en handelbaar zodat je er op je best uitziet!

Gebruiksaanwijzing
Op vochtig haar aanbrengen, goed inmasseren en uitspoelen. Om het effect te versterken kun je deze behandeling herhalen.
Extra tip: Gebruik VolumeBloom Shampoo in combinatie met Matrix Biolage VolumeBloom Conditioner voor het optimale effect.

Volumebloom Conditioner 
Volumebloom Conditioner  is een voedende conditioner voor fijn haar. Ontwart het haar zonder het te verzwaren en geeft tegelijkertijd extra volume en glans voor handelbaar, volumineus haar. De conditioner is ook geschikt voor gebruik op gekleurd haar.

Gebruiksaanwijzing:
Na gebruik van de Volumebloom Shampoo aanbrengen op handdoekdroog haar en licht inmasseren. 1 tot 3 minuten laten inwerken en daarna grondig uitspoelen.

Volumebloom Full-Lift Volumizer Spray
Voor deze leave-in volumespray is gebruikgemaakt van stylingpolymeren waardoor de ruimte tussen de haarvezels wordt vergroot voor meer volume. Tegelijkertijd biedt de spray een lichte hold en extra glans waardoor je er altijd stralend uitziet!

Gebruiksaanwijzing
Breng de spray van aanzet tot punten aan op handdoekdroog haar. Niet uitspoelen. Breng je haar vervolgens in model.

 

 

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__