kerantidose_matrix_biolage

Overbehandeld, beschadigende haar

    Levertijd:2-3 dagen
  • Beschrijving

Biolage Keratindose
Biolage Keratindose is speciaal ontworpen voor overbehandeld, beschadigd haar. De opbouwende producten verbeteren de kwaliteit van het haar. De ingrediënten zijde-extract en pro-keratin herstellen en beschermen de schubbenlaag, waardoor de structuur van het haar wordt verbeterd.
Belangrijke kenmerken:
• Speciaal voor overbehandeld, beschadigd haar
• Helpt je haar opnieuw opbouwen
• Kwaliteit van je haar wordt beter
• Brengt vochtgehalte in balans
• Versterkt elasticiteit
• Zijde-extract en pro-keratin

Keratindose Shampoo
Het is een milde, reinigende shampoo die helpt bij het opbouwen van je haar. De kwaliteit van je haar zal aanzienlijk toenemen. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en helpt de elasticiteit van je haar te versterken. Dit mede dankzij de ingrediënten zijde-extract en pro-keratin. De structuur van je haar wordt hersteld! Daarnaast is deze shampoo vrij van sulfaten en parabenen.

Gebruiksaanwijzing: Breng Keratindose Shampoo aan op je vochtige haar en masseer het zorgvuldig in en spoel het goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben te sluiten.

Keratindose Conditioner
Het is een verzorgende conditioner die je helpt met het opbouwen van je haar. De kwaliteit van je haar zal aanzienlijk toenemen. Het hydrateert en voedt direct en het helpt je haar te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dit mede dankzij de ingrediënten zijde-extract en pro-keratin. De structuur van je haar wordt hersteld! Je haar zal zijdezacht aanvoelen en wordt meer handelbaar. Daarnaast is deze conditioner vrij van sulfaten en parabenen.

Gebruiksaanwijzing: Breng Keratindose Conditioner aan op je handdoekdroge haar na het wassen en masseer het zorgvuldig in. Laat het zo’n 3 minuten intrekken en spoel het daarna goed uit.

Pro-Keratin Renewal Spray
Pro-Keratin Renewal Spray is een lotion die verstuift als een spray.  Je schubbenlaag wordt hersteld en beschermd. Dit mede dankzij de ingrediënten zijde-extract en pro-keratin. De structuur van je haar wordt hersteld! Je haar zal zijdezacht aanvoelen en wordt meer handelbaar. Daarnaast is deze conditioner vrij van sulfaten en parabenen.

Gebruiksaanwijzing: Let op! Dit is een leave-in product: niet uitspoelen!
Breng Pro-Keratin Renewal Spray aan op je handdoekdroge haar na het wassen en masseer het zorgvuldig in. Kam het goed door en style het daarna zoals gewenst. Wil je extra verzorging? Spray dan nogmaals een kleine hoeveelheid op droog haar voor de finishing touch.

Extra tip: Voor een optimaal resultaat gebruik je ook andere producten uit de Keratindose lijn van Biolage, zoals de shampoo en/of de conditioner.