Gekleurd haar langer mooi

  • Beschrijving

Matrix Biolage ColorLast
Om gekleurd haar langer levendig en mooi te houden, heb je vaak net even wat andere verzorging nodig. Speciaal daarvoor heeft Matrix de Colorlast verzorgingslijn ontwikkeld, met alleen maar zeer milde en zachte verzorging om gekleurd haar niet aan te tasten!
De belangrijkste kenmerken:
• Speciaal voor gekleurd haar
• Zeer milde pH-waarde
• Bevat een krachtige UV-filter
• Bevat geen parabenen en siliconen
• Helpt de kleur van je haar aanzienlijk langer levendig te houden

Colorlast Shampoo
De Colorlast Shampoo is dé shampoo voor milde reining zonder gekleurd haar aan te tasten waardoor het sneller vervaagd. De lage pH-waarde helpt gekleurd haar veel langer levendig te houden. Bovendien is de unieke formule verrijkt met flavonoïde, die verkregen zijn uit de orchidee. Dit filtert nagenoeg alle UV-straling zodat ook invloeden van buitenaf minder schadelijk zijn voor gekleurd haar!

Gebruiksaanwijzing: Breng Colorlast Shampoo aan op vochtig of nat haar en masseer het goed in. Laat de shampoo schuimen en laat het enkele seconden intrekken. Spoel het vervolgens uit met lauw of warm water en herhaal deze behandeling indien gewenst.

Colorlast Conditioner
De Colorlast Conditioner gebruik je aanvullend op de Colorlast Shampoo. Dankzij de crème-achtige structuur van de conditioner wordt je haar direct ontwart! De milde pH-waarde is zeer vriendelijk voor gekleurd haar en zorgt voor minimale aantasting. Bovendien zorgt de Colorlast Conditioner voor veel beter gehydrateerd haar en geeft het extra glans als finishing touch!

Gebruiksaanwijzing: Breng de Colorlast Conditioner aan op handdoekdroog haar en masseer het zorgvuldig in over de gehele haarlengte. Laat het 1-3 minuten inwerken en spoel het vervolgens uit met lauw of warm water. Gebruik de Colorlast Conditioner 1 à 2 keer per week en aanvullend het Colorlast Mask voor extra verzorging.

Matrix Biolage Colorlast Mask
Na een haarkleuringbehandeling kan je haar stug en uitgedroogd aanvoelen. Je haar heeft dan extra voeding nodig naast de Colorlast Shampoo. Het Colorlast Mask is dan ook precies wat je zoekt en kun je gebruiken in plaats van de Colorlast Conditioner. Dit krachtige, voedende masker omhult elke haarlok met de voedende eigenschappen voor een intensieve verzorging! Het Colorlast Mask is bij uitstek geschikt om gekleurd haar veel zachter en gladder te maken.

Gebruiksaanwijzing: Breng het Colorlast Mask aan nadat je haar gewassen is met de Colorlast Shampoo. Breng het masker aan op handdoekdroog haar en laat het 3-5 minuten inwerken. Spoel het masker vervolgens uit met lauw of warm water. Gebruik deze behandeling 1 à 2 keer per week in plaats van de Colorlast Conditioner.

Matrix Biolage Colorlast Shine Shake
Met de Colorlast Shine Shake Spray geef je gekleurd haar met enkele sprays weer een stralende, werkelijk oogverblindende glans! Met deze verzorgende spray verzegel je de schubbenlaag van je haar, om de levendigheid van de haarkleur beter te behouden! Zo voorkom je kleurvervaging en zorgt de extra glanslaag van Shine Shake Spray voor een spetterend, stralend effect!

Gebruiksaanwijzing: Zorg dat je Colorlast Shine Shake Spray goed schudt voor gebruik. Breng de spray vervolgens aan op handdoekdroog tot vochtig haar. Bij zeer dik en weerbarstig haar herhaal je de behandeling nadat de spray is opgedroogd. Laat Shine Shake Spray natuurlijk opdrogen en was het niet uit.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__