Verzwakt of breekbaar haar

  • Beschrijving

Matrix Biolage Fiberstrong
Biolage Fiberstrong is speciaal ontwikkeld om verzwakt en breekbaar haar te voeden en herstellen. Je haar krijgt weer kracht en wordt bovendien beschermd tegen toekomstige beschadigingen!

Belangrijkste kenmerken
• Herstelt broos haar
• Maakt je haar veerkrachtig en flexibel
• Geeft je haar weer glans en kracht
• Vrij van Parabenen

Fiberstrong Shampoo
Matrix Biolage Fiberstrong Shampoo geeft je haar een milde reiniging en is vrij van paraben. Matrix heeft gebruik gemaakt van de kracht van bamboe waardoor je haar veerkrachtig wordt, flexibel en het weer kracht krijgt en glans waardoor je er weer zelfverzekerd en stralend uitziet!
Gebruiksaanwijzing
Op vochtig haar aanbrengen, goed inmasseren en uitspoelen. Je kunt de behandeling herhalen om het effect te versterken.

Fiberstrong Conditioner
Fiberstrong Conditioner is speciaal ontwikkeld om broos haar te herstellen en versterken. Het ontwart je haar en ondersteunt het natuurlijk herstel door de vochtbalans in je haar te verbeteren, bovendien helpt de conditioner je haar te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Alle ingrediënten dus voor gezond en stralend haar!

Intra-Cylane Fortifying Cream
Deze leave-in crème helpt je haar versterken, houdt het heerlijk zacht, verzorgt de schubbenlaag en helpt het te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. De innovatieve Intra-Cylane moleculen dichten gaten in de schubbenlaag van je haar waardoor het gladder wordt en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor blijft je haar gezond en krachtig!
Gebruiksaanwijzing
Verdeel de crème gelijkmatig over handdoekdroog haar en breng je haar in model. Spoel de crème niet uit.

Fiberstrong Masque
Matrix Biolage Fiberstrong Masque versterkt je haar, verzorgt de schubbenlaag, houdt je haar zacht en helpt het te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Hierdoor blijft je haar gezonder en kun je er altijd op je allerbest uitzien!

Gebruiksaanwijzing
Na gebruik van Fiberstrong Shampoo aanbrengen op handdoekdroog haar en 3-5 minuten laten inwerken. Goed uitspoelen. Gebruik 1 à 2 keer per week in plaats van Fiberstrong Conditioner.

Ben je ook toe aan sterk en veerkrachtig haar?

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__