Droog haar

  • Beschrijving

Matrix Biolage Hydrasource
Speciaal voor droog haar. Wil jij je droge haar helpen herstellen en verzorgen, maar je haar niet verzwaren? Wij hebben de oplossing!
Belangrijke kenmerken:
• Speciaal voor droog haar
• Vochtregulerend
• Aloë vera
• Zacht, handelbaar haar
• Vrij van parabenen

Hydrasource Shampoo
Hydrasource Shampoo is een vochtregulerende, mild reinigende shampoo speciaal voor je droge haar. Deze shampoo bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en zorgt dat je haar zachter en meer handelbaar wordt. De shampoo is vrij van parabenen en tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is!

Gebruiksaanwijzing: Masseer Hydrasource Shampoo zorgvuldig in op je natte haar en spoel het vervolgens goed uit. Herhaal dit indien gewenst.
Extra tip: Voor een nog beter resultaat gebruik je ook andere producten uit de Hydrasource lijn. Bijvoorbeeld de conditioner of het masker!

Hydrasource Conditioner
Hydrasource Conditioner is een intensieve, vochtregulerende conditioner speciaal voor je droge haar. Geschikt voor normaal tot dik haar. Deze conditioner bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en zorgt dat je haar zachter en meer handelbaar wordt. Ook ontwart het je haar direct en sluit het je haarschubben om vocht vast te houden. Hydrasource Conditioner is tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is.

Gebruiksaanwijzing: Na het wassen breng je Hydrasource Conditioner aan op je handdoekdroge haar. Masseer het goed in en laat het zo’n 3 minuten intrekken. Spoel het daarna goed uit.
Extra tip: Voor intensieve verzorging vervang je Hydrasource Conditioner 1 tot 2 keer per week door Hydrasource Mask!

Hydrasource Daily Leave-in Tonic
Hydrasource Daily Leave-in Tonic is een utralicht, vochtregulerende leave-in conditioner speciaal voor je droge haar. Deze leave-in tonic bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen, voorziet je haar direct van glans én beschermt je haar tegen invloeden van buitenaf. Hydrasource Daily Leave-in Tonic is tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is.

Gebruiksaanwijzing: Let op! Dit is een leave-in product: niet uitspoelen!
Spray Daily Leave-in Tonic lichtjes op je handdoekdroge haar en kam het goed door.
Extra tip: Voor intensieve verzorging gebruik je Daily Leave-in Tonic in combinatie met de shampoo en/of conditioner van Hydrasource!

Hydrasource Hydra-Seal Spray
Hydrasource Hydra-Seal Spray is een lichtgewicht, vochtregulerende leave-in spray speciaal voor je droge haar. Geschikt voor normaal tot dik haar. Deze leave-in spray bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en pluis onder controle te houden. Ook wordt je haar voorzien van een prachtige glans. Hydrasource Hydra-Seal Spray is tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is.
Gebruiksaanwijzing: Let op! Dit is een leave-in product: niet uitspoelen!
Spray Hydra-Seal Spray lichtjes op je handdoekdroge haar en kam het goed door. Wil jij meer glans? Doe dit dan op droog haar.
Extra tip: Voor intensieve verzorging gebruik je Hydra-Seal Spray in combinatie met de shampoo en/of conditioner van Hydrasource!

Hydrasource Mask
Hydrasource Mask is een intensief, vochtregulerend haarmasker speciaal voor je (zeer) droge haar. Hydrasource Mask hydrateert je haar intens. Dit haarmasker bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en zorgt dat je haar zachter en meer handelbaar wordt. Deze diepgaande haarverzorging helpt ook je glans terug te krijgen. Hydrasource Conditioner is tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is.

Gebruiksaanwijzing: Vervang je conditioner wekelijks 1 tot 2 keer door Hydrasource Mask. Na het wassen breng je Hydrasource Mask aan op je handdoekdroge haar. Masseer het zorgvuldig in en laat het zo’n 5 minuten intrekken. Spoel het daarna goed uit.
Extra tip: Voor een nog beter resultaat gebruik je ook andere producten uit de Hydrasource lijn. Bijvoorbeeld de conditioner en/of de shampoo!

Hydrasource Detangling Solution
Hydrasource Detangling Solution is een lichtgewicht, vochtregulerende conditioner speciaal voor je droge haar. Geschikt voor fijn tot normaal haar. Deze conditioner bevat aloë vera. Het helpt het vochtgehalte in je haar in balans te brengen en zorgt dat je haar zachter en meer handelbaar wordt. Ook ontwart het je haar direct en helpt het statisch haar te voorkomen. Hydrasource Detangling Solution is tevens geschikt voor droog haar wat gekleurd is.

Gebruiksaanwijzing: Na het wassen breng je Hydrasource Detangling Solution aan op je handdoekdroge haar. Masseer het goed in. Daarna spoel je het goed uit.
Extra tip: Voor intensieve verzorging vervang je Hydrasource Detangling Solution 1 tot 2 keer per week door Hydrasource Mask!

Jij wilt je haar toch ook weer laten stralen? Bestel Matrix Biolage Hydrasource.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__